IZRADA VIŠESLOJNIH (MULTILAYER) PLASTIČNIH KARTICA
(ISO/IEC 7810-ID-1 standard, 85,60 X 53,98 X 0,76 mm)Preduzeće Grafotehna ima višegodišnje iskustvo i opremu za proizvodnju višeslojnih plastičnih kartica po ISO Standardu što nam daje mogućnost da proizvedemo visoko kvalitetne plastične kartice u srednje velikim i malim tiražima. Mi izrađujemo tzv. multilayer (višeslojne) plastične PVC kartice koje su kvalitetno bolje u odnosu na jednoslojne (monolayer) kartice. Prednost ovog načina izrade je u tome što se štampanje vrši na srednjem sloju koji je potom zaštićen slojem transparentne plastike debljine 100-200 mic.
(presovanjem sa odgovarajućom temperaturom i pritiskom), za razliku od direktnog štampanja na jednoslojnoj kartici gde je površinska zaštita štampe svega oko 2,5 mic.
Kupci koji koriste naše kartice najčešće ih koriste za sledeće namene: kao članske kartice, promotivne, benefit (bonus), za akreditaciju, VIP kartice, ID kartice…
Kartice izrađujemo sa kvalitetnom štampom u punom koloru i sa odgovarajućom personalizacijom.
U mogućnosti smo da na karticama uradimo i hologramsku zaštitu.

BLANKO PLASTIČNE KARTICE: u ponudi imamo blanko PVC plastične jednoslojne kartice u više boja uključujući zlatne, srebrne i transparentne namenjene za štampu. Dimenzije kartica su standardne u različitim debljinama: 0,30 – 0,50 – 0,70 mm.

Štampane ID plastične kartice (multilayer)sa personalizacijom
Blanko ID plastične kartice (monolayer) za štampu