Grafotehna d.o.o. je trgovinsko, proizvodno i uslužno grafičko preduzeće registrovano u Beogradu januara meseca 1991 godine, kao nastavak i kontinuitet u radu porodične zanatske radnje za grafičku delatnost osnovane 1972 godine.

Nalazimo se na adresi Crnotravska 23 (kod VMA) u novo sagrađenom poslovnom objektu površine 450m2.

Delatnost preduzeća je trgovina različtim vrstama materijala i opreme za grafičku delatnost, pružanje grafičkih usluga i zastupanje inostranih firmi.

U poslovnom objektu, pored velikoprodaje nalazi se i maloprodaja sa prostranom i lepo uređenom prodavnicom. U ponudi je veliki izbor raznih vrsta specijalnih papira i drugog materijala za grafičare, dizajnere, stručne škole i ostale potrošače.

Posebno ističemo ponudu veliki asortiman raznih vrsta specijalnih papira i kartona od najpoznatijih evropskih proizvođača, što pruža mogućnost najvećem broju korisnika da zadovolje svoje potrebe za ovim proizvodima.

Tradicionalno, već više od 20 godina preduzeće Grafotehna se bavi prodajom širokog asortimana reklamnog materijala kao što su: kalendari, rokovnici, olovke, upaljači, satovi, privesci, majice, kape i drugo.

U oblasti grafičkih usluga pored klasične usluge štampanja bavimo se posebno izradom sigurnosnih zaštitnih etiketa i nalepnica, kao i hologramskom zaštitom dokumenata i proizvoda za najrazličitije namene.

Već dugi niz godina Grafotehna se bavi izradom višeslojnih plastičnih ID kartica u punom koloru po ISO standardu. Takođe se bavimo pružanjem usluga laserskog sečenja i graviranja plastike, stakla, kože, drveta itd. osim metala. U svom radu nastojimo da stalno proširujemo i obogaćujemo naš asortiman prodaje kao i usluga u skladu sa potrebama i zahtevima naših korisnika.