Proizvodi – Papiri i kartoni

O PAPIRIMA
Za sve one čiji posao podrazumeva korišćenje nekih vrsta papira, polu-kartona ili kartona, bilo da se bave štampanjem, dizajnom, umetnošću, konfekcioniranjem i slično, veoma je važan pravilan odabir papira.
S obzirom na veoma veliku ponudu papira na tržištu, to može biti naporan posao ali i ne mora biti tako. To uvek zavisi od individualnog pristupa pri rešavanju određenog zadatka ili realizacije neke ideje. Samo brižljivo odabrana odgovarajuća vrsta papira, uz dobru ideju, može dati vrhunski proizvod čemu svi težimo. Neke od važnih karakteristika papira o kojima treba voditi računa kod odabira, za određene poslove su: BOJA I BELINA papira, PROZIRNOST (zavisno od volumena, težine, punioca, premaza papira i drugo), SMER VLAKANA (po kraćoj ili dužoj strani), TEŽINA papira (merna jed. g/m2) i VOLUMENOZNOST (debljina papira u odnosu na njegovu osnovnu težinu).

U poslovno-prodajnom objektu preduzeća Grafotehna putem veleprodaje i maloprodaje u ponudi je veliki izbor ekskluzivnih, finih, modnih i kreativnih vrsta papira, polu-kartona i kartona iz uvoza od najpoznatijih evropskih proizvođača.
Ukoliko tražite rešenje za neke Vaše ideje ili je potrebno da realizujete određeni posao u vezi sa korišćenjem raznih vrsta papira, slobodno nam se obratite, verujemo da ćemo moći da Vam pomognemo. U mogućnosti smo da Vam iz uvoza obezbedimo i papire nekih proizvođača koje inače ne držimo, pod uslovom da je minimalna količina porudžbine pet originalnih pakovanja proizvo|ača (5 logova).