ZAŠTITNE SIGURNOSNE NALEPNICE I ZAŠTITNA TRAKA

Izrađujemo više vrsta samolepljivih zaštitnih nalepnica, u zavisnosti od vrste materijala od kojih se izrađuju, od načina izrade i od vrste lepka na samolepljivom materijalu. Ovi materijali mogu biti hologramskog izgleda ili u raznim bojama (crvena, plava, zelena) kao i transparentna.
Prema zahtevima naručioca na površini nalepnica mogu biti štampani logo, znak, barkod, ser. brojevi i dr.
Takođe nalepnice mogu biti izrađene u bilo kojem obliku i bilo kojoj veličini, kako u velikim tako i u malim količinama (par stotina komada).
ZAŠTITNE NALEPNICE NA LAGERU: određene vrste zaštitnih nalepnica imamo stalno na lageru i one se mogu odmah preuzeti. Glavna karakteristika ovih nalepnica je da pružaju zaštitu na taj način što ih nije moguće odlepiti od podloge ili premestiti bez vidljivog oštećenja ili potpunog uništenja (”destruktivne”).

S obzirom na vrlo pristupačnu cenu ovih nalepnica, kao i na mogućnost izrade u malim količinama, naše zaštitne nalepnice mogu biti korišćene u najrazličitije namene u svim situacijama gde treba nešto zaštititi.
Pored ostalog najviše se koriste za: zaštitu raznih vrsta proizvoda, kod servisiranja raznih aparata i uređaja, elektronske opreme i delova u vezi sa garancijom, za razna dokumenta, za zaštitno pakovanje i dr.

       
Hologramska nalepnica
Plava VOID nalepnica
Hologramske „destruktivne“ nalepnice


ZAŠTITNE SIGURNOSNE NALEPNICE

Traka je namenjena za zaštitu pakovanja vredne ili važne robe u transportu. Po želji naručioca može biti različita vrsta štampe. Isporučuje se u koturovima širine 20-50mm i dužine od 50 do 100m.
Na ambalažu (kutije) lepi se sa aparatom kao i standarna traka selotejp za pakovanje.

   
Zaštitna VOID traka za pakovanje